Kom bo i vår Lillstuga nära djuren och naturen, för en natt eller mer…

Här kan ni få ta del av livet på landet eller bara ha en lugn tillvaro.

Stugan ligger på vår lantgård och har två våningar varav det övre planet är med snedtak. På andra våning är också samtliga 3 sovrum samt en “sovalkov”. 1 dubbelsäng och 4 enkelsängar varav 1 större. Nedre plan har stort kök, liten toalett med dusch samt 2 allrum med soffa, fåtöljer, tv. Tvättmaskin finns att tillgå hos oss i huvudbyggnad.

Stugan ligger 4 km från Dalstorps samhälle. Ca 1,5 km till Dalstorps-sjön, samt 1 km till vandringsleden Hjälmåleden. Flera sjöar med badplatser finns i närområdet.

Tomten ligger som sagt på vår lantgård, där det också bor 5 alpackor; Betsy, Lulu och Sully, Maja-Lisa och Gulliver, samt katterna Lucifer och Leopold. Det finns även 19 st hönor 2 tuppar (som går fritt under dagen) och kalkoner under sommarhalvåret.

Välkomna att komma och bo på vårt lilla smultronställe!